SEA - Search Engine Advertising

CODA-gfx SEAIn samenwerking met enkele partners biedt CODA-gfx nu ook SEA-campagnes aan.
SEA staat voor Search Engine Advertising. In menselijke taal staat dat gelijk aan: adverteren in Google op basis van door u gekozen trefwoorden.

Een SEA-campagne kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de omzet van een product te verhogen, te promoten of gewoon in de kijker te zetten.
Ook naambekendheidverkrijgen behoort zo tot de mogelijkheden. De mogelijkheden binnen de campagnes staan u toe om op uiteenlopende doelstellingen te focussen.

Wat houdt deze campagne in?

Uw advertentie wordt alleen vertoond wanneer iemand op een zoekwoord zoekt waar u op gevonden wilt worden, uiteraard is dit zoekwoord gekoppeld aan het onderwerp van uw advertentie. Alles is meetbaar met Google Adwords: waar uw bezoekers vandaan komen, hoe vaak er op een advertentie wordt geklikt en op welke pagina’s uw bezoekers afhaken. En alles wat meetbaar is, kunnen wij optimaliseren! U betaalt met Adwords alleen per klik en kunt uw eigen budget instellen, zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat u uitgeeft. Een Adwords campagne kan altijd rendabel draaien! We houden de resultaten in de gaten en zullen uw campagne continu optimaliseren. Uw SEA campagne wordt hierdoor een bron van offerte aanvragen of bestellingen. De kosten per klik zijn afhankelijk van de hoeveelheid concurrentie en de kwaliteit van uw advertentiecampagnes. U kunt zelf aangeven wat u er maximaal per maand aan uit wil geven zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij zullen u uiteraard over het budget adviseren.

Rapportage:

Wanneer een maand voorbij is, krijgt u telkens een rapport. Hierin worden uw zoekwoorden vermeld. Bij deze zoekwoorden krijgt u dan een overzicht hoe goed u scoort in Google. Uw concurrenten voeren uiteraard ook campagne, dus het kan al eens zijn dat een trefwoord een terugval heeft.

Duurtijd van het abonnement:

U tekent in voor onze campagne voor een minimum van 6 maanden. Nadien hebt u de keuze om per maand te verlengen.
Let wel: de opzegtermijn is 3 maand. Dit dient schriftelijk te gebeuren per aangetekende brief of per email. Andere vormen zoals sms, facebook-bericht, enz of per telefoon worden niet aanvaard.

Is SEA iets voor u?

Start vandaag